În martie 2012, Biroul de coordonare Medicare-Medicaid și Centrul pentru inovare Medicare și Medicaid au anunțat inițiativa de reducere a spitalizării evitabile în rândul rezidenților instituției de îngrijire medicală.

În martie 2012, Biroul de coordonare Medicare-Medicaid și Centrul pentru inovare Medicare și Medicaid au anunțat inițiativa de reducere a spitalizării evitabile în rândul rezidenților instituției de îngrijire medicală.

 Prin urmare, creșterea îngerilor, super-îngerilor, incubatoarelor, acceleratoarelor, micro-VC-urilor și programelor de semințe conduse de VC. Dar pe măsură ce „Great Seed Experiment” (așa cum îl numește partenerul meu, Michael Greeley), se dezvoltă o nouă tendință. Antreprenorii încep să învețe diferența dintre ceea ce voi numi semințe pasive și semințe activiste. Și antreprenorii învață că diferența dintre cei doi, deși oarecum subtilă, contează foarte mult. Semințele pasive sunt atunci când un CV investește o sumă mică de bani (pentru un fond mediu de 200-500 milioane USD, de obicei 250.000 USD sau mai puțin, pentru un fond mare de 1 miliard USD, poate 500.000 USD sau mai puțin), pentru a obține o sumă foarte mică de proprietate (de obicei mai puțin de 5%) pentru a crea pur și simplu o opțiune de participare ca investitor mai semnificativ în viitor. Programele de semințe pasive primesc cea mai mare atenție a presei datorită volumului lor ridicat. Continuați să citiți … De Dave Chase Guvernul federal este pe punctul de a egaliza terenul pentru startup-urile din domeniul sănătății. Evenimentele Health 2.0 au arătat un val fără precedent de start-up-uri inovatoare în domeniul sănătății dezvoltate în ultimii ani. Le puteți vedea, de asemenea, la evenimentele de zi demo pe care le găzduiesc Blueprint Health, Healthbox, Rock Health și StartUp Health. Cu toate acestea, sectorul sănătății poate fi arena cea mai provocatoare pentru start-up-uri. Aș spune că nimic nu ar duce la îmbunătățirea stării de sănătate a populației (în timp ce scade costurile asistenței medicale) mai mult decât implicarea mai mare a pacienților în procesul de asistență medicală. Biroul coordonatorului național (ONC) ar putea cataliza un val de inovație fără precedent, cu o lovitură de stilou, prin includerea puternică a cerințelor de implicare a pacienților în cerințele privind utilizarea semnificativă.

Având așteptări mari pentru implicarea pacienților, furnizorii de servicii medicale vor fi capabili să rezolve această problemă critică. Este bine documentat că trei sferturi din cheltuielile pentru asistență medicală sunt destinate bolilor cronice și deciziile care conduc la rezultate sunt luate de indivizi (alias „pacienți”). S-a spus de mult că cel mai important membru al echipei de îngrijire este pacientul. Acum este momentul să transformăm asta dintr-o slogană în realitate. ONC poate face asta. Cel mai mare stimul potențial existent pentru startup-urile din domeniul sănătății tehnice Am văzut cum cerințele privind utilizarea semnificativă din etapa 1 (PDF) au determinat furnizorii să acționeze.https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ În general, asta a însemnat o infuzie de clienți către furnizorii de EHR.

Legacy healthIT s-a concentrat foarte, foarte puțin pe pacient, deoarece stimulentele financiare au motivat dezvoltarea unor sisteme concepute pentru a scoate o factură cât mai mare posibil – adică nu a existat niciun stimulent pentru a implica pacientul. Citește mai departe … De Jeff Bussgang Când am intrat pentru prima oară în afacerea cu capital de risc în urmă cu 10 ani, după ce am fost antreprenor, partenerii mei m-au avertizat că „barul meu” pentru investiții noi va crește în timp. Cu alte cuvinte, criteriile pentru a face o nouă investiție – eliminarea „barei” – ar deveni mai stricte cu timpul pe măsură ce am dezvoltat mai multă experiență și am văzut mai multe lucruri. Am găsit acest lucru foarte adevărat, iar noțiunea că investitorii devin mai înțelepți și mai selectivi în timp a devenit o înțelepciune comună în industrie. Dar se întâmplă ceva foarte nou în ultimii ani – ceva foarte izbitor. Pur și simplu, bara colectivă a comunității de investiții pentru finanțarea companiilor tinere a devenit recent mai mare – mult mai mare. Antreprenorii cu care vorbesc o simt în fiecare zi.

 Când prezintă noua lor idee investitorilor, li se spune să construiască mai întâi un prototip. Atunci când construiesc prototipul, ei iau clienți. Când primesc clienți, li se spune să afișeze valori de implicare. Când afișează valori de implicare, li se spune să efectueze câteva experimente de generare de bani. Când derulează experimente de generare de bani, acestea sunt provocate să dovedească scalabilitatea. Poate că am Paște în creier săptămâna aceasta, dar este ca și cum investitorii pun antreprenorii printr-o versiune de coșmar a Dayeinu, unde indiferent de ceea ce realizează, nu este niciodată suficient (vorbind despre Paște, dacă nu ați văzut acest clip al lui Jon Stewart din Paște vs. Paște, este o necesitate. Aștept.). De ce noua bară de investiții este atât de mare astăzi? Nu există o mulțime de euforie și „spirite animale” pentru a merge înapoi cu revenirea pieței IPO, achizițiile de marcă (de exemplu, Instagram la 1 miliard de dolari) și iminenta și spulberătoare IPO Facebook? Continuați să citiți … «» https://thehealthcareblog.com/blog/2013/10/02/death-by-tylenoll/200OK De Rob Lamberts, MD, Cea mai proastă noapte a mea ca medic a fost în timpul rezidenței mele. Lucram la ICU pediatric și am recunoscut o tânără adolescentă care încercase să se sinucidă.

 Ei bine, ea nu a încercat să se sinucidă; a luat o mână de Tylenol (acetaminofen) pentru că alte fete o tachinaseră. În noaptea aceea am urmărit-o cum pleacă de la o fată înspăimântată care purta o conversație, prin agitație și în comă, și în cele din urmă până la moarte până dimineața. Am făcut tot ce am putut pentru a o menține în viață, dar fără ficat nu există nicio șansă de supraviețuire. Peste zece ani mai târziu, am fost chemată la camera de urgență pentru o fată greață și puțin confuză, cu teste hepatice crescute. I-am spus medicului de urgență să verifice un nivel de acetaminofen și, din păcate, a fost crescut. Și ea luase o mână de acetaminofen mai devreme. Și ea a fost lucidă și speriată la începutul serii. Ultima pe care am văzut-o a fost a doua zi înainte de a fi trimisă la un spital specializat pentru un transplant de ficat. Am primit apelul mai târziu în ziua următoare, cu vestea proastă: a murit. Cel mai trist lucru al celor doi copii este că amândoi au crezut că sunt în siguranță.

 Mâna de pastile era un gest, care nu era menit să-și facă rău. Erau ca majoritatea oamenilor; nu știau că acest medicament care este omniprezent și se pare că poate fi atât de mortal. Dar când au aflat în cele din urmă acest lucru, era prea târziu. Amândoi sunt morți. Sinucideri? Tehnic, dar nu în realitate. Pentru acești copii problema a fost că simptomele de toxicitate pot să nu apară până nu este prea târziu.

 Oamenii fac adesea greață și vărsături cu supradozaj acut, dar dacă tratamentul nu este inițiat în decurs de 8-10 ore, riscul de a merge la insuficiență hepatică este mare. Odată ce trece suficient timp, este rar ca persoana să poată fi vindecată fără transplant de ficat. Potrivit unei anchete recente a ProPublica, supradozajul cu acetaminofen este cauza # 1 a insuficienței hepatice în SUA. Și între anii 2001 și 2010, 1567 de persoane din SUA au fost raportate că au murit prin supradoză accidentală. În comparație, considerați că medicamentul pentru colesterol Cerivastatin (Baycol) a fost retras de pe piață atunci când au existat 31 de decese din cauza rabdomializei (descompunere musculară severă, care este mult mai frecventă decât insuficiența hepatică la aceste medicamente). Acestea s-au întâmplat în principal atunci când medicamentul a fost utilizat în combinație cu un alt medicament pentru colesterol. Ar trebui drogul să fie scos de pe piață? Nu, este sigur când este utilizat corect.

 Doza toxică este în general de 10 ori mai mare decât doza terapeutică. Plângerea mea nu este că au disponibile medicamente periculoase; TOATE drogurile ar trebui considerate periculoase. Aspirina, decongestionantele, antiinflamatoarele și chiar antiacidele pot fi toxice dacă sunt luate în doze mari. Problemele legate de acetaminofen provin din mai mulți factori: majoritatea oamenilor nu realizează pericolul. A existat foarte puțină educație publică și nu au existat etichete de avertizare semnificative pe pachete. Medicamentul este adesea ascuns în combinație cu alte medicamente, inclusiv narcotice eliberate pe bază de prescripție medicală și medicamente pentru prescripție medicală fără prescripție medicală. Aceasta înseamnă că o persoană poate lua excesul de medicamente fără să știe. Aș pleda să pun etichete de avertizare pe medicamentele care conțin acest medicament.

 Sunt sigur că acest lucru nu îi încântă pe producătorii de medicamente, dar scopul nu este de a-i face fericiți. M-am gândit la asta din acea noapte teribilă din timpul reședinței. Dacă ar exista un astfel de avertisment, poate că nu ar fi murit. Pare oarecum o prostie că această acțiune a FDA are loc după ce au luat medicamente pentru tuse / răceală pentru copii. Aceste medicamente au un număr foarte mic de supradoze dăunătoare adevărate. Motivul pentru care au fost trase a fost probabil mai mult că nu au făcut nimic în plus față de faptul că erau periculoși. Acetaminofenul, pe de altă parte, poate fi mortal. Întrebați-i doar pe părinții celor doi pacienți ai mei. Rob Lamberts, MD, este un medic primar care practică undeva în sud-estul Statelor Unite. El blogează în mod regulat la More Musings (de tip distractiv), unde a apărut pentru prima dată o versiune anterioară a acestui post.

Dintr-un motiv ciudat, este adesea oprit de străini de pe stradă care îl confundă cu fostul star al Atlanta Braves, John Smoltz și îl întreabă „Hei, ești tu John Smoltz?” El nu este John Smoltz. Nu este un fost jucător de baseball din liga majoră. Este medic primar. Răspândiți dragostea Categorii: Medici, THCB Etichetat ca: acetaminofen, analgezice, Siguranța pacientului, Rob Lamberts, Tylenol «» https://thehealthcareblog.com/blog/tag/readmissions/page/2/200OK De Ashish Jha, MD I ‘ Am primit e-mailuri despre piesa NY Times și citatul meu că penalitățile pentru readmisii sunt „nebunești”. Merită să ne gândim la motivele pentru care ACA primește penalități spitalicești în caz de readmisie greșite, ce am putea face pentru a remedia problema și unde ar trebui să fie prioritățile noastre. Acum un an, într-o sâmbătă dimineață, l-am văzut pe domnul „Johnson” care se afla în spital cu o pneumonie. Respira încă greu, dar a încercat să mă convingă că este „mai bun” și gata să plece acasă. M-am uitat la nivelul său de oxigenare, care era la limită, și i-am sugerat că mai are nevoie de câteva zile în spital. Arăta prăbușit.

  După un pic de mofturi, el mi-a spus de ce era nerăbdător să plece acasă: fiul său, care servise în armata din Afganistan, era în vizită în weekend. Nu și-a văzut fiul de un an și probabil că nu s-ar mai fi întors un alt an. Domnul Johnson a vrut să petreacă weekendul cu copilul său. Îmi amintesc că stăteam la patul lui, îngrijorându-mă că, dacă îl trimitem acasă, există șanse mari să aibă nevoie să se întoarcă. În ciuda îngrijorărilor mele, știam că trebuie să fac ceea ce este bine pentru el. Am clarificat că, deși nu era pregătit să plece acasă, eram dispus să-l trimit acasă, dacă putem face o înțelegere. Ar trebui să mă sune de mai multe ori în weekend și să fie văzut de cineva luni. Pentru că era sâmbătă, a fost greu să aranjeze toate serviciile de care avea nevoie, dar i-am luat un rezervor de oxigen cu care să plece acasă, i-am schimbat antibioticele pentru a putea urma un regim oral (spre deosebire de IV) și am aranjat o zi de luni urmărirea de dimineață. I-am dat și numărul meu de celulă și i-am spus să mă sune regulat. Continuă să citești … De Jonathan Hill Piața de asistență medicală și reabilitare calificată de 200 de miliarde de dolari se află în plină transformare și într-o nouă lume a ACO-urilor și a penalităților de readmisie, vedem că acești furnizori joacă un rol semnificativ în a ajuta spitalele să reducă readmisiunile și să ofere pacienților coordonate și îngrijirea profesională într-un mediu subacut.

În martie 2012, Biroul de coordonare Medicare-Medicaid și Centrul pentru inovare Medicare și Medicaid au anunțat inițiativa de reducere a spitalizării evitabile în rândul rezidenților instituției de îngrijire medicală. Prin această inițiativă, CMS este parteneriat cu șapte organizații pentru a pune în aplicare strategii de reducere a spitalizării evitabile pentru persoanele eligibile duble, care sunt de obicei rezidenți de lungă ședere la instituțiile de îngrijire medicală. Fiecare participant la inițiativă este obligat să se asocieze cu cel puțin 15 instituții de asistență medicală dublă eligibile certificate în același stat în care va fi implementată intervenția. Continuați să citiți … «» https://thehealthcareblog.com/blog/tag/datica/200OK De DAVE LEVIN, MD Conferința 2019 Health 2.0 tocmai s-a încheiat după câteva zile de prezentări, panouri și rețele convingătoare. La fel ca în trecut, participanții au fost o secțiune transversală a industriei: furnizori, plătitori, companii IT de sănătate (HIT), investitori și alții pasionați de inovația în domeniul sănătății. Servicii compatibile cu tehnologia Una dintre temele cele mai răcoritoare ale conferinței a fost accentul pe modul în care IT-ul sănătos poate permite furnizarea de servicii.

Aceasta este o perspectivă binevenită, deoarece prea des organizațiile cred că simpla implementare a tehnologiei le va rezolva problemele. În cei peste 30 de ani de îngrijire medicală, nu am văzut niciodată acest lucru. Ceea ce funcționează este o atenție atentă la triada de fier a oamenilor, a proceselor și a tehnologiei. Neglijați unul dintre acestea și nu veți atinge obiectivele. Încadrarea oportunităților ca servicii care sunt activate și îmbunătățite de tehnologie ne ajută să evităm capcana comună a credinței „Tehnică = Soluție” și ne obligă să dăm cont de proces și de oameni. Furnizorul Burn-out și Health IT Mai multe sesiuni axate pe impactul tehnologiei are asupra utilizatorilor finali, în special a clinicienilor. Într-o sesiune a fost prezentat un „pitch invers” în care medicii practicanți „au prezentat” experților IT din domeniul sănătății cu privire la provocările cu care se confruntă, în special cu EHR-urile, și cu ce au nevoie pentru a-și face treaba și a avea o viață. Acest lucru a fost rezumat elegant de către un medic participant, după cum urmează: „Te rog, fă ca toți prostii să nu se oprească!” Există dovezi din ce în ce mai mari că desfășurarea EHR-urilor este un factor major pentru epuizarea clinicienilor, iar pledoariile pasionate ale participanților au rezonat pe tot parcursul conferinței.

Alte sesiuni au explorat cum putem rezolva aceste probleme cu îmbunătățiri în proiectarea interfeței cu utilizatorul, fluxul de lucru și interoperabilitatea. Demonstrațiile de tehnologii avansate precum interfețele vocale, inteligența artificială, comunicațiile îmbunătățite și dispozitivele inteligente arată unde ne îndreptăm și susținem promisiunea unui HIT mai eficient și mai plăcut pentru furnizori și pacienți. Continuați să citiți … «» https://thehealthcareblog.com/blog/2012/10/12/health-it-and-dad/200OK De Rob Cronin Tehnologia informației despre sănătate a fost, în multe privințe, o chemare pentru mine. Cred cu pasiune în capacitatea tehnologiei și informației de a reduce costurile, de a îmbunătăți calitatea și de a transforma asistența medicală. În ultimii șapte ani (nu voi spune „partea mai bună”, deoarece soția și copiii mei nu ar aprecia probabil această caracterizare … pe de altă parte, ei ar confirma rapid că a consumat majoritatea orelor mele de veghe), am a colaborat cu sute de organizații din domeniul sănătății și tehnologiei din sectorul public și din sectorul privat pentru a încerca să influențeze pozitiv adoptarea și utilizarea tehnologiei informației din domeniul sănătății. Prin multe măsuri, această lucrare a avut succes.

Nivelurile de conștientizare și valoarea percepută a IT-ului de sănătate în rândul medicilor, spitalelor, factorilor de decizie politică și multor altor audiențe s-au îmbunătățit dramatic. O mare majoritate a medicilor din SUA au adoptat până acum tehnologii precum dosarele medicale electronice și prescrierea electronică. Jucarea unui rol mic în acest progres până în prezent a fost cea mai plăcută lucrare din cariera mea. Dar apoi au venit tata și propria sa experiență personală în domeniul sănătății IT. Experiența tatălui meu ca pacient m-a lăsat să pun la îndoială nivelul de progres atins. Tata suferă de o tulburare neurologică progresivă, care a fost dificil de diagnosticat pentru medicii săi, dar este probabil o atrofie a sistemului multiplu.